Nou!
Noutati:  -- 70% promotie la Baia Mare (Unirii,6 spatele McDonalds) intre 2-8 martie!***- 70% reducere la Oradea (colt Independentei cu M.Viteazul) intre 2-8 martie!***- 70% reducere la Alba Iulia (B-dul Transilvaniei, partea Parcul Unirii) intre 3-9 martie!***
- 70% reducere la Bistrita (Pasajul Pietonal 5) intre 3-9 martie!***- 70% reducere la Cluj Napoca (B-ul 21 decembrie, langa P-ta Marasti) intre 1-7 martie!***- 70% reducere la Oradea (Pasajul Pietonal Republicii 12)intre 1-7 martie!*** 70% reducere la Satu Mare (Careului 15/c) intre 1-7 martie!***- 70% reducere la Zalau (str. 9 mai, Fortuna)intre 28 febr.-6 martie!***- 70% promotie la Cluj Napoca (P-ta Unirii, nr 26) intre 24-28 februarie!***- 70% promotie la Cluj Napoca (P-ta Unirii, nr 26) intre 24-28 februarie!***-70% promotie la Satu Mare (P-ta Libertatii 16 si Micro 15) intre 27 febr.-3 martie!***

Despre Noi

SecondTex a devenit una dintre cele mai reprezentative firme de pe piaţa hainelor second-hand din România. În prezent are peste 200 de angajaţi şi se prelucrează mai multe tone de haine pe zi. Se ocupă cu comercializarea produselor textile (hainelor) second-hand, selectate cu mare atenţie, în funcţie de calitate deja de peste 10 ani.


Datorită extinderii şi relaţiilor de colaborare foarte bune importă haine originale (coletă) mai ales din Anglia. În funcţie de cerinţele clienţilor marfă originale poate fi adusă şi din alte ţări din lume. La noi puteţi găsi și haine sortate în funcţie de tip, de sezon, de calitate, iar gama de preţuri variază de la articole foarte ieftine până la articole mai scumpe, în cantităţile dorite.

Cu Magazinele noastre putem servi cu gama mare de articole cu calitate de modă si persoanele fizice. In 15 orașe avem 21 de magazine, cu tip la bucata si la kilogram. 

 
Oferta noastră doreşte să satisfacă cele mai exigente cerinţe ale comercianţilor de haine second-hand. Tocmai de aceea, colegii noştri sunt foarte atenţi ca produsele care ajung în saci să fie doar de cea mai bună calitate posibilă, indiferent de categorie. În funcţie de tipul de produs ales, comercializarea se face în mai multe tipuri de ambalaj. Garantăm păstrarea în bune condiţii a calităţii produselor în ambalajul de prolipropilen. De asemenea ne asigurăm că clienţii noştri ştiu exact ce achiziţionează, cu alte cuvinte nu comercializăm marfă „pe nevăzute”. În plus puteți benificia și de informatii gratuite despre comerțul haine secondhand sau despre deschiderea unui magazin. 

 

Stiri

Haine din Anglia de calitate crema

În aceasta categorie se plaseaza preponderant hainele de categoria I (crema) de provenienta engleza.

Stergatoare din bumbac

Textilele stergatoarele din bumbac  sunt impartite in ambalaje de 10 kg.

S-a reinoit situl www.secondtex.ro

www.secondtex.ro cu o noua forma isi asteapta potentialii clienti ptr marfurile comercializate.


Pe lângă oferta de haine vă mai oferim şi o gamă largă de ştergătoare (cârpe, lavete) din bumbac. Ştergătoarele din bumbac sunt împărţite în diferite ambalaje după preferinţele clientului, adică tăiate (fără fermoare şi nasturi) şi netaiate. Produsul vine în ambalaj vidat, fiind foarte uşor de îndemânat, in baxuri de 10 kg, 5 kg sau in baxuri mare de 350 kg.

Mediu

Compania noastra pune un mare accent pe protecția mediului. Din sortarea noastra 55-60% va fi transformate pentru reutilizare, din 40-45% din reciclare se face cârpe de curățare mașină ca materie primă. Numai 1% din productie se devina ca deșeu pe care si in Europa de Vest este un rezultat bun.Sperăm ca în curând să deveniţi şi dumneavoastră unul dintre partenerii noştri!

Website Creation Services Romania, Satu Mare - Webbee.ro