Rólunk - használtruha raktár

Használt ruhákkal foglalkozol és nem tudod, hogy értékesítsd jobban?
Vagy használt ruhával szeretnél foglalkozni és nem tudod, hogyan kezd el?
Egy megbízható beszállítót keresel és nem találsz?
Nem vagy megelégedve az eddigi minőséggel?
 
Ebben biztosít a SecondTex, aki  az egyik legmeghatározóbb cég lett a használtruha piacán Romániában. Több mint 250 munkatárssal dolgozik, napi több tonna  (30-40 tonne) ruha feldolgozásával, mintegy 10000 négyzetméteres területen. A két raktár helyszíne Szatmármegye, Pusztadaróc település. Piacán kizárólag direkt import útján beszerzett originál, (nyers) ruhával valamint minőség szerint gondosan szelektált válogatott-ruhákkal, géprongyok és ipari termékek értékesitésével foglakozik már több mint 18 éve.
 

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatai révén, elsősorban originál (válogatattlan), textil hulladék angol termékek importjával foglalkozik környezetvédelmi engedélyel rendelkezve. De vársárlóink igényeknek megfelelően bármilyen más országokból is tudunk szállítani. A fajtára és szezonra válogatott termékeknél igény szerint minden minőséget megtalál a viszonteladók (nagykeres), az olcsóbb cikkektől az extra és krém minőségig kis és nagy tételben is.
 
hasznaltruha nagykereskedes

Kínálatunkkal a használtruhák iránt érdeklődő viszonteladók, nagykereskedők legmagasabb igényeit kívánjuk kielégíteni. Éppen ezért kollégáink különös tekintettel vannak arra, hogy kizárólag a minőséget képviselő ruhadarabok kerüljenek minden kategóriába, legyen szó bármely fajtáról. A több termékcsoport szerint leválogatott ruhaneműt többféle csomagolásban, kiszerelésben árusítjuk; polipropilen csomagolásban folyamatosan frissülő, állandó minőségű árukészletet garantálunk. Különös figylemet fordítunk arra is, hogy vásárlóink, meggyőződjenek az áru minőségéről a megvétel előtt, vagyis nem adunk el árut "látatlanban". E miatt is szívesen várjuk használtruha raktárunkba. A törvény általt előírtaknak megfelelve a használt ruháink fertőtőtlenítve, tiszítva vannak, ennek megfelelően a szükséges igazolásokat is a termék mellé tudjuk csatolni.
 
Klienseinknek illetve a kezdő használtruha kereskedőknek ingyenes információkat, tancsokat adunk e területen szerzett tapasztalataink alapján, hogy még sikeresebbek legyenek a használtruha piacán.

Használtruhák értékesítése mellett géprongyok széles választékával is várjuk kedves vásárlóinkat. A szövött és horgolt pamutanyagok külön típusra vannak válogatva a vevő igényei szerint, úgy vágott (gomb és cipzár nélkül), mint vágatlan formában. Felhivjuk figyelmüket a nagyon praktikus, könnyen kezelhető préselt csomagolásra, melyeket 5 és 10 kg-os kis-, illetve 300 kg-os nagy- kiszerelésben kinálunk.

Boltjaink itt 2018-tól SEKY néven futnak, ahol sikeresen kiszolgáljuk magán vásárlóinkat is. Jelenleg 25 boltunk van nyítva 17 városban. Igénynek megfelően darabos és kilós boltjaink is vannak.
 

Környezetvédelem
Mi nem egy sima használtruha raktár vagyunk, hanem textil hulladékfeldolgozással, gyűjtéssel is foglakozunk, kornyezetvédelmi engedélyünknek megfelelően! Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Az általunk feldolgozott termékek 55-60%-a újrafelhasználásra kerül, további 40-45%-át pedig újrahasznosítják géptisztító rongyként, ipari alapanyagként. A tényleges hulladék mértéke mindössze 1%, ami nyugat-európai viszonylatban is kiemelkedő eredmény.