Rólunk - használtruha raktár

A SecondTex az egyik legmeghatározóbb cég lett a használtruha piacán Romániában. Több mint 200 munkatársal dolgozik, napi több tonna ruha feldolgozásával mintegy 10000 négyzetméteres használtruha raktárában. Piacán kizárólag direkt import útján beszerzett originál,(nyers) ruhával valamint minőség szerint gondosan szelektált válogatott-ruhákkal, géprongyok és ipari termékek értékesitésével foglakozik már több mint 10 éve.
 
Kiterjedt nemzetközi kapcsolatai révén, elsősorban originál (válogatattlan) angol termékek importjával foglalkozik. De vársárlóink igényeknek megfelelően bármilyen más országokból is tudunk szállítani. A fajtára és szezonra válogatott termékeknél igény szerint minden minőséget megtalál a viszonteladók (nagykeres), az olcsóbb cikkektől az extra és krém minőségig kis és nagy tételben is.
 
Boltjaink sikeresen kiszolgálják magán vásárlóinkat is. Jelenleg 21 boltunk van nyítva 15 városban. Igénynek megfelően darabos és kilós boltjaink is vannak.
 
Kínálatunkkal a használtruhák iránt érdeklődő viszonteladók, nagykereskedők legmagasabb igényeit kívánjuk kielégíteni. Éppen ezért kollégáink különös tekintettel vannak arra, hogy kizárólag a minőséget képviselő ruhadarabok kerüljenek minden kategóriába, legyen szó bármely fajtáról. A több termékcsoport szerint leválogatott ruhaneműt többféle csomagolásban, kiszerelésben árusítjuk; polipropilen csomagolásban folyamatosan frissülő, állandó minőségű árukészletet garantálunk. Különös figylemet fordítunk arra is, hogy vásárlóink, meggyőződjenek az áru minőségéről a megvétel előtt, vagyis nem adunk el árut "látatlanban". E miatt is szívesen várjuk használtruha raktárunkba.
Klienseinknek illetve a kezdő használtruha kereskedőknek ingyenes információkat, tancsokat adunk e területen szerzett tapasztalataink alapján, hogy még sikeresebbek legyenek a használtruha piacán.
 
Használtruhák értékesítése mellett géprongyok széles választékával is várjuk kedves vásárlóinkat. A szövött és horgolt pamutanyagok külön típusra vannak válogatva a vevő igényei szerint, úgy vágott (gomb és cipzár nélkül), mint vágatlan formában. Felhivjuk figyelmüket a nagyon praktikus, könnyen kezelhető préselt csomagolásra, melyeket 5 és 10 kg-os kis-, illetve 300 kg-os nagy- kiszerelésben kinálunk.
 
Környezetvédelem
Mi nem egy sima használtruha raktár vagyunk! Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Az általunk feldolgozott termékek 55-60%-a újrafelhasználásra kerül, további 40-45%-át pedig újrahasznosítják géptisztító rongyként, ipari alapanyagként. A tényleges hulladék mértéke mindössze 1%, ami nyugat-európai viszonylatban is kiemelkedő eredmény.