Despre Noi - depozit haine second hand


Va ocupati cu haine second hand si nu stiti cum puteti vinde mai bine?
Sau doriti sa va ocupati cu haine second si nu stiti cum sa-va incepeti?
Cautati un furnizor de incredere si nu gasiti?
Nu sunteti multumit de calitatea marfii?

depozit haine second hand intrare

Societatea Secondtex va ofera suport, prin a va raspunde intrebarilor prezentate mai sus, conform experientei acumulate in decursul celor peste 18 ani de activitate in domeniu in Romania si cu 32 de ani experiante internationala, devenita astfel, una dintre cele mai mari si reprezentative firme de pe piata hainelor second hand din Romania. In prezent, societatea noastra are peste 250 de angajati si o capacitate de prelucrare de 40,000 kg de haine pe zi pe o suprafata de 10000 mp. Depozitul se afla in Satu Mare, Dorolt. Societatea comercializeaza textile (haine), incaltaminte second-hand, si carpe textile, si prelucreaza deseuri de imbracaminte si textile, detinand autorzatie de mediu.

depozit haine second hand tir

Datorita extinderii societatii si a intemeierii unor relatii de colaborare foarte bune cu strainatatea, importam haine originale (coleta) , adica deseuri de imbracaminte si textile mai ales din Anglia, Elvetia, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franta. Coletele Originale sunt livrate la dvs., direct din tara de provenienta a acestora daca aveti autorizatie de mediu in acest gen. Din orice tara din lume putem duce marfa pt dvs. La noi puteti gasi si haine sortate, peste 200 de sortimente in functie de tipul materialului, de sezon, de calitate, iar gama de preturi variaza de la articole foarte ieftine pana la articole mai scumpe si cantitatile dorite. Tocmai de aceea, colegii nostri sunt foarte atenti ca produsele care ajung in saci sa fie de cea mai buna calitate posibila, indiferent de categorie. In functie de tipul de produs ales, comercializarea se face in mai multe tipuri de ambalaje. Garantam pastrarea in bune conditii a calitatii produselor in ambalajul de prolipropilen. De asemenea ne asiguram ca clientii nostri stiu exact ce achizitioneaza, cu alte cuvinte nu comercializam marfa „pe nevazute”. Marfa comandata se poate achizitiona gratis de catre dvs.,(depinde de unde sunteti) sau poate fi livrata prin curierat cu un cost suplimentar de1,5 lei/kg. Si bineinteles marfa sortata este tratate si in asa fel le putem atasa toate documenele cerute conform legii (ex. certificatele de dezinfectie, dezinsectie, curatare).

depozit haine second hand saci


Comerciantilor de imbracaminte second-hand care si-au inceput activitatea in domeniu de o perioada scurta/recent respectiv clinetilor nostri deja existente acordam informatii și sfaturi gratuite bazate pe experienta noastra in acest domeniu cu scopul de a-i ajuta sa obtina chiar mai mult succes pe piața de imbracaminte second-hand. Experienta nostra devine ca suntem prezenti in 17 orase din tara, prin intermediul a 25 de magazine, astfel detinem o exerianta vasta, conform careia va putem oferi sfaturi daca si dvs. doriti sa va deschideti un magazin de second hand. Mai multe detalii despre magazinele noastre click aici.

haine depozit second 1

Asteptam cu drag clientii in depozitul nostru de haine second hand. In plus puteti beneficia si de informatii gratuite despre comertul hainelor second hand sau despre deschiderea unui magazin.

Pe langa oferta de haine va mai oferim si o gama larga de stergatoare (carpe, lavete) din bumbac. Stergatoarele din bumbac sunt impartite in diferite ambalaje dupa preferintele clientului, adica taiate (fara fermoare si nasturi) si netaiate. Produsul vine in ambalaj vidat, fiind foarte usor de manuit, in baxuri de 10 kg, 5 kg sau in baxuri mari de 350 kg.

saci haine depozit second hand
 
Mediu
Nu suntem un simplu depozit de haine second hand, compania noastra pune un mare accent pe protectia mediului, detinand si autorizatie de mediu prelucram, colectam si deseuri textile si imbracaminte. In urma sortarii hainelor second hand, un procent de 55-60% vor fi reutilizate, 40-45% merg spre reciclare, astfel se produc carpe folosite in industria auto, adica devin materie prima. Numai 1% din productie se transforma in deseu, procent care este acceptat si in Europa de Vest.

incaltaminte depozit haine second hand

Speram ca in curand sa deveniti si dumneavoastra unul dintre partenerii nostri!