Secondtex angajeaza: AMBALATOR / MANIPULANT MARFĂ


Despre firma

In prezent, societatea noastra are peste 250 de angajati si o capacitate de prelucrare de 40,000 kg de haine pe zi, intr-un depozit de 10000 mp. Societatea comercializeaza textile (haine), incaltaminte second-hand, si carpe textile.

Datorita extinderii societatii si a intemeierii unor relatii de colaborare foarte bune cu strainatatea, importam haine originale (coleta) mai ales din Anglia, Elvetia, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franta. 

Nu suntem un simplu depozit de haine second hand, compania noastra pune un mare accent pe protectia mediului. In urma sortarii hainelor second hand, un procent de 55-60% vor fi reutilizate, 40-45% merg spre reciclare, astfel se produc carpe folosite in industria auto, adica devin materie prima.


Despre job

Iubesti moda si imbracamintea de calitate? Doresti un job unde vei fi familiarizat cu marcile internationale? Vino sa lucrezi la SecondTex, intr-un mediu modern, alaturi de o echipa tanara, dinamica, solida.  Facem angajari cu incepere imediata la depozitul nostru din Dorolt, jud. Satu Mare!

Te dorim in echipa noastra si iti oferim un salar atractiv si competitiv!

  • Bonusuri!
  • Transport la locul de munca asigurat sau platit.
  • Contract pe o perioada nedeterminata!

    * Postul este destinat atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Descrierea Job-ului:

  • Ambalator/ Manipulant marfă depozitarea corespunzatoare a hainelor.


Cerintele Job-ului:

  • Capacitate fizica, buna agilitare si rapiditate.
  • Calificarea intr-un anumit domeniu nu este necesara.

 

Locația Job-ului:

  • Depozit Secondtex Dorolț


Pentru informatii si detalii ne puteti contacta (de luni pana vineri, intre orele 8:00 - 17:00) la nr. 0754 070 194 sau pe adresa de mail info@secondtex.ro!

Te asteptam!

Cerere oferta