Secondtex alkalmaz


Rólunk

Több mint 250 munkatársal dolgozik, napi több tonna ruha feldolgozásával mintegy 10000 négyzetméteres használtruha raktárában. Piacán kizárólag direkt import útján beszerzett originál, (nyers) ruhával valamint minőség szerint gondosan szelektált válogatott-ruhákkal, géprongyok és ipari termékek értékesitésével foglakozik már több mint 10 éve.

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatai révén, elsősorban originál (válogatattlan) angol termékek importjával foglalkozik. De vársárlóink igényeknek megfelelően bármilyen más országokból is tudunk szállítani.

Mi nem egy sima használtruha raktár vagyunk! Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Az általunk feldolgozott termékek 55-60%-a újrafelhasználásra kerül, további 40-45%-át pedig újrahasznosítják géptisztító rongyként, ipari alapanyagként. A tényleges hulladék mértéke mindössze 1%, ami nyugat-európai viszonylatban is kiemelkedő eredmény.

1. Ruhamozgató és rakodó munkatársat

A munkáról

Jó fizikai képességgel rendelkezel és fontos számodra az anyagi biztonság?

Ruhamozgató és rakodó munkatársat alkalmazunk, határozatlan munkaidejű szerződéssel Pusztadarócon. Fontos a jó fizikai állapot és a nyitottság. 

Továbba:

  • Bónuszok (ruhák és anyagi juttatások formájában
  • Nem meghatározott idejű munkaszerződés
  • Stabil munkahely
  • Versenyképes fizetés


Feltételek:

  • Fontos a jó fizikai kondició, allóképesség és a nyitottság.


Nok és férfiak jelentkezését is várjuk!

Találd meg nálunk az anyagi biztonságodat!
További információkért hívd a 0754-070-194-es telefonszámot, hétköznap 8 és 17 óra között, vagy írj e-mailt az  info@secondtex.ro címre.

Várunk téged! 

 

Ajánlat kérés