Secondtex alkalmaz


Rólunk

Több mint 250 munkatársal dolgozik, napi több tonna ruha feldolgozásával mintegy 10000 négyzetméteres használtruha raktárában. Piacán kizárólag direkt import útján beszerzett originál, (nyers) ruhával valamint minőség szerint gondosan szelektált válogatott-ruhákkal, géprongyok és ipari termékek értékesitésével foglakozik már több mint 10 éve.

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatai révén, elsősorban originál (válogatattlan) angol termékek importjával foglalkozik. De vársárlóink igényeknek megfelelően bármilyen más országokból is tudunk szállítani.

Mi nem egy sima használtruha raktár vagyunk! Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Az általunk feldolgozott termékek 55-60%-a újrafelhasználásra kerül, további 40-45%-át pedig újrahasznosítják géptisztító rongyként, ipari alapanyagként. A tényleges hulladék mértéke mindössze 1%, ami nyugat-európai viszonylatban is kiemelkedő eredmény.

1. Ruha válogató és csomagoló kollégát.

A munkáról

Szereted a divatot es a minőségi ruhákat? Szeretnél egy olyan munkahelyet ahol naprakész szertnél lenni a nemzetközi márkákkal? Ha az eddigieknek megfelelsz akkor a Secondtexnél a helyed! Várunk téged a biztos, fiatal, dinamikus és modern csapatunkba. 

Szertnénk téged a csapatunkban látni, ezért is ajánlunk számodra egy brutál vonzó fizetést!

Továbba:

 • Bónuszok!
 • Ingyenes ingáztatás!
 • Nem mehatározott idejű munkaszerződés!
   

Munkaköri leírás:

 • Ruhák megfelelő válogatása, csomagolása és raktározáasa.
   

Feltételek:

 • Jó fizikai kondició, allóképesség és gyorsaság.
 • Nem igenyelünk barmilyen tipusú szakképesitést.
   

Bővebb infókért kérjük hivjanak a 0754 070 194 számon, vagy irjanak üzenetet az info@secondtex.ro e-mail cimre, hétköznap 8:00 - 17:00 óra között!

Várunk téged! 

 

Ajánlat kérés